Γιατί οι μαθητές πρέπει να σκεφτούν να μισθώσουν ένα αυτοκίνητο

Γιατί οι μαθητές πρέπει να σκεφτούν να μισθώσουν ένα αυτοκίνητο

Juni 12, 2019 0 Von admin

Χρειάζεστε κινητήρα για uni; Εάν ναι, έχετε σκεφτεί να μισθώσετε ένα αντί να επιλέξετε την ιδιοκτησία αυτοκινήτου;

Η μίσθωση αυτοκινήτου είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή και υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με το να έχετε το δικό σας αυτοκίνητο. Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλετε να εξετάσετε τη μίσθωση, αντί να αγοράσετε ένα όχημα…

Υποτίμηση

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η αγορά ενός ολοκαίνουργιου οχήματος δεν έχει νόημα για πολλούς ανθρώπους είναι ο απότομη υποτίμηση τη στιγμή που το όχημα φεύγει από την παρτίδα. Εάν είστε δεσμευμένοι για μετρητά, όπως πολλοί φοιτητές, δεν υπάρχει πραγματικά κανένα όφελος από την αγορά ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου. Θα μπορούσατε εύκολα να νοικιάσετε ένα και να λάβετε τα ίδια οφέλη χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα αυτοκίνητο που έχει χάσει το ένα τρίτο της αξίας του ή ακόμα χειρότερα, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς και τη ζήτηση.

Θα πάρετε περισσότερο αυτοκίνητο με λιγότερο

Η επιλογή των αυτοκινήτων που θα έχετε τη δυνατότητα να αντέξετε οικονομικά θα είναι πολύ ευρύτερη εάν επιλέξετε τη μίσθωση από την ιδιοκτησία. Θα μπορούσατε να είστε φειδωλοί και να επιλέξετε μια μικρή και οικονομική τρίθυρη καταπακτή, αλλά αν έχετε κάποια ευελιξία στον προϋπολογισμό σας, θα μπορούσατε να επιλέξετε κάτι λίγο πιο κομψό.

Εταιρείες όπως η Vantage Leasing, για παράδειγμα, έχουν εξαιρετικές προσφορές στο leasing σε όλα, από Mercedes CLA 200s έως Renault Clio. Προσφέρουν ευέλικτους όρους και σας επιτρέπουν να επιλέξετε από συμβόλαια 24 έως 60 μηνών. Σας επιτρέπουν επίσης να επιλέξετε το ποσό της αρχικής σας πληρωμής, αλλά οι συνολικές χρεώσεις σας είναι υψηλότερες εάν επιλέξετε χαμηλότερη αρχική πληρωμή.

Δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με την πώληση του

Ένα άλλο πλεονέκτημα της μίσθωσης ενός οχήματος είναι ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την πώληση του όταν δεν το χρειάζεστε πλέον. Ανάλογα με το αυτοκίνητο, μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε έναν αγοραστή στην τιμή που αναζητάτε ή το συγκεκριμένο μοντέλο σας μπορεί να έχει υποβληθεί σε ανάκληση, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την αντίληψη του αγοραστή για αυτό. Και, με μια μίσθωση, δεν θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με μια προσφορά ανταλλαγής lowball από έναν αντιπρόσωπο – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραδώσετε το αυτοκίνητο και να αναζητήσετε το επόμενο.

Μια προσωρινή λύση

Ως φοιτητής, μπορεί να χρειαστείτε απλώς ένα picker-upper προς το παρόν, επομένως δεν υπάρχει λόγος να επενδύσετε σε ένα υποτιμημένο περιουσιακό στοιχείο όπως ένα αυτοκίνητο, όταν ξέρετε ότι θα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά κάτι καλύτερο μόλις αποφοιτήσετε και ξεκινήσετε . Μπορείτε να αποκτήσετε μια μίσθωση για τη διάρκεια του πτυχίου σας, συν ίσως ένα χρόνο, και να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας για το πότε θα μπορείτε να αγοράσετε το αυτοκίνητο που πραγματικά θέλετε. Ή θα μπορούσατε να αποφασίσετε να συνάψετε άλλη μίσθωση εάν σας άρεσε η εμπειρία και να λάβετε μια καλύτερη συμφωνία από τον εκδότη.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι γιατί η μίσθωση ενός οχήματος μπορεί να είναι επωφελήςαλλά προτού λάβετε την απόφασή σας, σας προτείνουμε να ρίξετε μια εις βάθος ματιά στα οικονομικά στοιχεία της χρηματοδοτικής μίσθωσης και να σταθμίσετε ποια επιλογή θα ήταν η καλύτερη για εσάς.

Πίστωση εικόνας: Ian Allenden/123RF.com