Διαβάστε ένα απόσπασμα κεφαλαίου από το The Shadow Casket του Christ Wooding!  |  Gollancz

Διαβάστε ένα απόσπασμα κεφαλαίου από το The Shadow Casket του Christ Wooding! | Gollancz

März 17, 2023 0 Von admin

Το Κασετίνα της Σκιάς είναι η επική, σαρωτική συνέχεια του Το Ember Bladeμε μια συντροφιά χαρακτήρων σε μια επική αναζήτηση να πυροδοτήσει την επανάσταση.

ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΑΝΤΑΡΣΙΩΝ.
ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Άρεν άρπαξε το Ember Blade. Τρία χρόνια από τότε που έριξαν τη σπίθα που ήλπιζαν ότι θα πυροδοτούσε την επανάσταση. Όμως η φλόγα δεν κατάφερε να πιάσει. Οι Κρόδανοι έχουν συντρίψει την Οσία σε μια σιδερένια λαβή τρόμου. Η επανάσταση φαίνεται πιο μακριά από ποτέ.

Μακριά στο βορρά, οι Dawnwardens επιδιώκουν να ενώσουν τις διχασμένες φυλές των Fell Folk και να δημιουργήσουν ένα οχυρό από το οποίο θα ανακτήσουν τη γη τους. Αλλά ακόμα κι αν μπορούν να ξεπεράσουν τον κίνδυνο της προδοσίας από μέσα, θα πρέπει να παλέψουν με τους τρομοκράτες. Μόνο η δρυίδη Βίκα μπορεί να αντισταθεί σε αυτούς τους σχεδόν ασταμάτητους εχθρούς, και υπάρχει μόνο μία από αυτήν.

Τι θα γινόταν όμως αν υπήρχε ένα όπλο που θα μπορούσε να καταστρέψει τους dreadknights; Ένα όπλο τέτοιας ισχύος θα μπορούσε να ανατρέψει την παλίρροια; Ένα όπλο που, αν έπεφτε σε λάθος χέρια, μπορεί να σήμαινε το τέλος κάθε ελπίδας;

Το Shadow Casket έχει επιστρέψει από το παρελθόν και θα τους σώσει ή θα τους καταδικάσει όλους.

Διαβάστε ένα απόσπασμα κεφαλαίου εδώ: https://geni.us/TheShadowCasketExtract

Κυκλοφορεί στις 16 Φεβρουαρίου 2023, διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ: https://geni.us/TheShadowCasket