Η Qantas επεκτείνει τις προσφορές λιανικής με την κυκλοφορία στο Marketplace

Η Qantas επεκτείνει τις προσφορές λιανικής με την κυκλοφορία στο Marketplace

März 15, 2023 0 Von admin

Η Qantas Loyalty αποκάλυψε μια νέα εμπειρία διαδικτυακών αγορών με το λανσάρισμα του Qantas Marketplace, δίνοντας τη δυνατότητα στους συχνούς επιβάτες να κερδίζουν και να χρησιμοποιούν Qantas Points σε 900 επωνυμίες και περισσότερα από 20.000 προϊόντα από γνωστά ονόματα, όπως οι Apple, Bose και Dyson.

Η πλατφόρμα συγκεντρώνει επωνυμίες και προϊόντα που επιμελείται η Qantas σε θέματα μόδας, ομορφιάς, οικιακών ειδών, συσκευών και τεχνολογίας και αντικαθιστά το κατάστημα Qantas Rewards με 20% περισσότερες επωνυμίες και πάνω από 1.000 νέα προϊόντα.

Οι τακτικοί επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πόντους Qantas τους για να ψωνίσουν στο Qantas Marketplace χρησιμοποιώντας το Points Plus Pay και θα κερδίσουν τουλάχιστον τρεις πόντους Qantas ανά δολάριο που δαπανώνται (από δύο πόντους) όταν χρησιμοποιούν μετρητά. Τα μέλη θα μπορούν επίσης να επωφελούνται από τις τακτικές προσφορές μπόνους.

Ως προσφορά γνωριμίας, τα μέλη του Points Club θα κερδίσουν επιπλέον τρεις πόντους Qantas ανά δολάριο που ξοδέψατε και τα μέλη του Points Club Plus θα κερδίσουν επιπλέον έξι πόντους ανά δολάριο που ξοδέψατε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023. Οι κερδισμένοι της ελίτ θα δικαιούνται επίσης μια συνεχή έκπτωση στο Πόντοι που απαιτούνται για αγορές στο Qantas Marketplace: 10% έκπτωση για το Points Club Plus και 5% έκπτωση για το Points Club.

Η CEO της Qantas Loyalty, Olivia Wirth είπε ότι η πλατφόρμα προσφέρει στα μέλη μια απρόσκοπτη και premium εμπειρία αγορών που τα ανταμείβει για κάθε αγορά.

«Οι συχνοί μας επιβάτες κερδίζουν ήδη περισσότερους πόντους στο έδαφος από ό,τι μέσω των ταξιδιών. Με την Qantas Marketplace, τους συνδέουμε με εκατοντάδες επωνυμίες που γνωρίζουν και αγαπούν, με το πρόσθετο πλεονέκτημα να μπορούν να κερδίζουν και να χρησιμοποιούν πόντους», είπε.

«Γνωρίζουμε ότι τα μέλη μας αναζητούν πάντα περισσότερη αξία και τρόπους για να ενισχύσουν το υπόλοιπο πόντων τους, επομένως αυξήσαμε το ποσοστό κέρδους πόντων και στην πλατφόρμα. Η αγάπη της Αυστραλίας για την Qantas Points μας οδήγησε να οικοδομήσουμε ισχυρές συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες της χώρας. Αυτές οι συνδέσεις είναι βασικές για τη διατήρηση της συμμετοχής των μελών μας στο πρόγραμμα και τελικά οδηγούν σε αξία για την επιχείρησή μας».