Ιστορίες τρόμου για φοιτητικά καταλύματα – The Student Blogger

Ιστορίες τρόμου για φοιτητικά καταλύματα – The Student Blogger

Februar 12, 2019 0 Von admin

Η ιδέα να απομακρυνθείτε από τους γονείς και να ξεκινήσετε τη δική σας ζωή είναι μια συναρπαστική και νευρική στιγμή για κάθε μαθητή.

Είναι πιθανό να ξεσπάτε από χαρά στη σκέψη να μετακομίσετε στο δικό σας περιβάλλον και στην προοπτική να κάνετε νέους φίλους. Αλλά μέσα στα υψηλά και το νέο επίπεδο ελευθερίας που σας προσφέρεται, υπάρχει πάντα μια μικρή πιθανότητα να αντιμετωπίσετε ένα εφιαλτικό σενάριο.

Εδώ είναι μερικές από τις χειρότερες ιστορίες τρόμου διαμονής που βιώνουν οι ίδιοι οι μαθητές…

Μια κουζίνα καλυμμένη με σκουλήκια

Δεν είναι μυστικό ότι οι μαθητές μπορεί να είναι τεμπέληδες και ξεκάθαρα πεισματάρηδες όταν πρόκειται να καθαρίσουν τον εαυτό τους. Αλλά η πρώτη μας μαθητική ιστορία τρόμου το οδηγεί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο ακραίου! Ένας μαθητής είχε τη δυσαρέσκεια να είναι ευρύχωρος με κάποιον που άφηνε λασπωμένα ποδήλατα γύρω από το σπίτι και είχε το θράσος να επιστρέψει δανεικά ρούχα γεμάτα τρύπες. Για να μην αναφέρουμε ότι παρά το συνεχιζόμενο πρόβλημα με το ποντίκι, άφηνε πιάτα με τυρί στο πάτωμα για μέρες.

Η μεγαλύτερη ειρωνεία όλων, και μια ακόμα πιο σοκαριστική ιστορία, είναι ότι ο ένοχος κάποτε παραπονέθηκε ότι ο συγκάτοικος τους ήταν τόσο ανθυγιεινός που οδήγησε σε σκουλήκια να καλύπτουν το πάτωμα της κουζίνας!

Έγινε θύμα διάρρηξης – τρεις φορές

Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι θύμα διάρρηξης. Δεν είναι μόνο οδυνηρό να χάσετε τα τιμαλφή σας, αλλά υπάρχει και το ανησυχητικό θέμα ότι κάποιος έχει εισβάλει στον προσωπικό σας χώρο. Οι συνέπειες μπορεί να βλάψουν ακόμη περισσότερο τους μαθητές όταν το εισόδημα είναι χαμηλό και εξακολουθούν να προσαρμόζονται στο να ζουν ανεξάρτητα.

Η ιστορία αυτού του μαθητή δείχνει ότι η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους. Αφού επέστρεψαν σπίτι τα μεσάνυχτα μετά από ένα βράδυ σε έναν φίλο, έπεσαν πάνω σε κάποιον που μόλις είχε διαρρήξει την ιδιοκτησία τους. Αυτό όμως δεν συνέβη μόνο μία φορά. Συνέβη άλλες δύο φορές σε διαφορετικό σπίτι – στη μέση της ημέρας! Οι διαρρήκτες συχνά βλέπουν τους μαθητές ως εύκολους στόχους, οπότε φροντίστε να εξασφαλίσετε την περιουσία σας.

Πηγαίνετε σε λάθος πόδι με τον συγκάτοικό σας

Το να κάνεις νέους φίλους είναι απολύτως απαραίτητο μέρος της φοιτητικής εμπειρίας. Μην φοβάστε να απευθυνθείτε, είτε πρόκειται για κάποιον στην πορεία σας είτε για κάποιον που μένει στο ίδιο κατάλυμα με εσάς.

Αυτό το σχέδιο, ωστόσο, δεν πήγε και τόσο καλά για μια μαθήτρια, η οποία συμφώνησε να μοιραστεί το δωμάτιό της με μια άλλη κοπέλα και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να μεταφέρει τα πράγματά της. Η ευρύχωρη είχε σχεδόν φέρει ολόκληρα τα υπάρχοντά της! Μετά από δύο μέρες βοήθειας, ακολούθησε λογομαχία και κατέληξε να φύγει από το δωμάτιό της για να κοιμηθεί σε ένα στρώμα στην κουζίνα.

Όταν τα φαντάσματα σε κρατούν στην άκρη

Δεν μπορούμε να αφηγηθούμε μερικές ιστορίες τρόμου χωρίς να μιλήσουμε για φαντάσματα! Λες και η μελέτη νύχτα και μέρα δεν σε κρατάει ήδη σε αιχμή.

Ένας φοιτητής είναι απολύτως βέβαιος ότι το πρώτο του κατάλυμα ήταν στοιχειωμένο. Τα ποτήρια κινούνταν μόνα τους ενώ μια άλλη συγκάτοικος έβλεπε περιστασιακά έναν άντρα στο δωμάτιό της. Και τι γίνεται με τον τυχαίο κρύο αέρα που περνά μέσα από το σπίτι; Ελεγχος. Αν αυτό δεν σας αναστατώσει, μια συγκεκριμένη νύχτα θα το κάνει. Από το πουθενά μια τηλεόραση άναβε σε ένα δωμάτιο χωρίς κανέναν μέσα – και πάλι ακόμα αργότερα σε πλήρη ένταση. Στοιχειωμένος!

Αυτές οι ιστορίες τρόμου καταλυμάτων έχουν μεταφερθεί σε εσάς από Πολυτελείς φοιτητικές κατοικίες, πάροχος ιδιωτικών πολυτελών φοιτητικών καταλυμάτων στο Λίβερπουλ. Οι ιστορίες βασίζονται σε πραγματικές εμπειρίες μαθητών όπως αναφέρουν οι The Telegraph, The Student Guide και Cosmopolitan.

Erratum: Όταν δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά, αυτό το άρθρο αναφέρθηκε στο Πανεπιστήμιο Staffordshire στις μονάδες. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι καμία από τις παραπάνω ιστορίες δεν σχετίζεται με το Πανεπιστήμιο Staffordshire με οποιονδήποτε τρόπο και ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε σύγχυση προκλήθηκε.

Δικαιώματα φωτογραφίας: 123RF.com/gemenacom