Καλύτερος καφές για γαλλικό τύπο

Januar 26, 2023 0 Von admin

Για ένα καταπληκτικό φλιτζάνι καφέ, δοκιμάστε έναν από αυτούς τους καλύτερους καφέδες για τον γαλλικό Τύπο. Όλοι αυτοί οι καφέδες λειτουργούν καλά όταν παρασκευάζετε ένα φλιτζάνι joe μέσω του γαλλικού τύπου. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει μερικούς από τους αγαπημένους μου κόκκους και αλεσμένο καφέ, όλα με υπέροχη γεύση. Φτιάξτε λοιπόν ένα φλιτζάνι

Μια κούπα καφέ συν γαλλικό πρέσα και ολόκληρους κόκκους σε ένα τραπέζι.

Δείτε αυτήν την πλήρη λίστα με νόστιμους καφέδες που μπορείτε να αγοράσετε μέσω του Amazon ή να βρείτε στο τοπικό σας κατάστημα. Όλα έχουν εξαιρετικές κριτικές πελατών, φτιάχνονται εύκολα και προσφέρουν οτιδήποτε από ένα ήπιο, μέτριο, τολμηρό ή ντεκαφεϊνέ φλιτζάνι καφέ γαλλικού τύπου. Ή κρυώστε τον καφέ σας για μια κρύα παρασκευή και απολαύστε την αγαπημένη μου συνταγή παγωμένου καφέ για την αντιγραφή Philz Mint Mojito.

Πηδάω σε:

Καλύτερος χοντρός αλεσμένος καφές

Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους ειδικούς καφέδες, ιδανικούς για τον γαλλικό Τύπο. Όλοι αυτοί οι χοντροκομμένοι καφέδες κάνουν ένα υπέροχο φλιτζάνι καφέ. Το χοντρό έδαφος εξασφαλίζει τολμηρές γεύσεις χωρίς την πιθανότητα αλεσμάτων να περάσουν από το έμβολο της γαλλικής πρέσας σας. Αυτές είναι οι συστάσεις μου για τους καλύτερους χοντροαλεσμένους καφέδες που μπορείτε να αγοράσετε.

Primos Coffee Co. French Press Specialty Coffee

Αυτός ο χοντρός αλεσμένος καφές έχει μια μεσαία και σκούρα ποικιλία καβουρδίσματος. Έτσι θα ευχαριστήσει σχεδόν κάθε καφέ στο σπίτι σας. Αυτός είναι ένας καφές απευθείας εμπορίου – απευθείας από τον καλλιεργητή σε εσάς. Είναι χαμηλό σε οξύ με ελαφρώς γλυκό τόνο.

Εικόνα φακελιού καφέ με σύνδεσμο για αγορά.

Gevalia Medium Roast Χοντρός Αλεσμένος Καφές

Αυτός ο ειδικός αποθεματικός καφές της Γουατεμάλας έχει ένα χοντρό άλεσμα που είναι υπέροχο για τον γαλλικό Τύπο. Το Gevalia έχει επίσης καφέ από την Κόστα Ρίκα, την Κένυα και την Παπούα Νέα Γουινέα – οπότε αν έχετε μια προέλευση καφέ που αγαπάτε, η Gevalia έχει αλεσμένο καφέ για εσάς. Με σχεδόν 8K εξαιρετικές κριτικές, αυτή η μάρκα είναι η αγαπημένη των πελατών. Αυτό έχει μια τολμηρή γεύση για ένα μέτριο ψητό και είναι ελαφρώς όξινο. Η τιμή είναι επίσης εξαιρετική για έναν οικονομικό καφέ γαλλικού τύπου.

Εικόνα φακελιού καφέ με σύνδεσμο για αγορά.

Λευκά φλιτζάνια καφέ με κόκκους καφέ και μια γαλλική πρέσα γεμάτη.

Καλύτερος Καφές Ολόκληρων Κόκκων

Εάν αγαπάτε έναν καλό ολόκληρο κόκκο για τον καφέ σας, αυτοί είναι οι καλύτεροι για χρήση σε γαλλική πρέσα. Πάρτε λοιπόν μερικά από αυτά τα φασόλια και ένα μύλο και μετά απολαύστε ένα υπέροχο φλιτζάνι.

San Francisco Bay Coffee French Roast Whole Beans

Αυτοί οι σκούροι ψημένοι ολόκληροι κόκκοι από το San Francisco Bay Coffee είναι ένα από τα προσωπικά μου αγαπημένα. Για ένα φλιτζάνι καφέ με γεμάτο σώμα που είναι λίγο καπνιστό και πλούσιο. Ομολογώ ότι μπορώ ακόμη και να πιω αυτό το μαύρο, είναι τόσο καλό. Με σχεδόν 20.000 κριτικές πελατών, αυτός ο καφές είναι μια δημοφιλής μάρκα για καλό λόγο. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες επιλογές, όπως τα πάντα, από ντεκαφεϊνέ έως εξαιρετικά σκούρο ιταλικό καφέ από το San Francisco Bay Coffee.

Εικόνα φακελιού καφέ με σύνδεσμο για αγορά.

Stumptown Coffee Roasters Dark Roast

Αυτός ο πιστοποιημένος βιολογικός καφές με ολόκληρους κόκκους έχει νότες από σοκολάτα, καραμέλα και καστανή ζάχαρη. Ένας υπέροχος καφές για να τον πιείτε για ευχαρίστηση ή αν χρειάζεστε ένα λάκτισμα καφεΐνης το πρωί. Αλέστε αυτούς τους κόκκους και πάρτε τους στη γαλλική πρέσα σας για ένα από τα καλύτερα φλιτζάνια βιολογικού καφέ που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι.

Σακούλα Stumptown Coffee Εικόνα με σύνδεσμο για αγορά.

Ο καλύτερος καφές χωρίς καφεΐνη

Αν αγαπάτε τον καφέ αλλά όχι όλη την καφεΐνη, αυτοί οι ολόκληροι κόκκοι χωρίς καφεΐνη ή οι αλεσμένοι καφέδες προορίζονται για παρασκευή σε γαλλική πρέσα. Αυτές είναι οι κορυφαίες συστάσεις μου για τους καλύτερους καφέδες χωρίς καφεΐνη για αγορά.

San Francisco Bay Coffee Coffee DECAF French Roast

Ναι, άλλο ένα νεύμα στην εταιρεία San Francisco Bay Coffee Company. Αυτός ο γαλλικός καβουρδισμένος καφές χωρίς καφεΐνη είναι τέλειος για παρασκευή στη γαλλική πρέσα. Για ένα υπέροχο φλιτζάνι καφέ σε εξαιρετική τιμή, αυτή η μάρκα δεν μπορεί να νικηθεί. Δείτε την πιο πρόσφατη τιμή και διαβάστε οποιαδήποτε από τις 3.000 συν καλές κριτικές.

Εικόνα φακελιού καφέ με σύνδεσμο για αγορά.

Μια γαλλική πρέσα γεμάτη καφέ και ένα γεμάτο φλιτζάνι καφέ.

Καλύτερος βιολογικός καφές

Η μάρκα Stumptown παραπάνω είναι μια εξαιρετική επιλογή βιολογικού καφέ με ολόκληρους κόκκους. Αλλά αν θέλετε τον καλύτερο βιολογικό αλεσμένο καφέ για τη γαλλική πρέσα σας, δοκιμάστε αυτή τη μάρκα.

Peet’s Coffee Organic French Roast

Το Peet’s Coffee είναι τοπικό στο μέρος που μένω και το προτιμώ από τα Starbucks όταν βγαίνω για ένα φλιτζάνι καφέ. Αυτός είναι ο λόγος που αυτή είναι η κορυφαία επιλογή μου για έναν υπέροχο καφέ για να φτιάξω στο σπίτι στο γαλλικό Τύπο. Αυτός ο σκουρόχρωμος αλεσμένος καφές είναι πιστοποιημένος βιολογικός. Λατρεύω τον υπαινιγμό της καραμέλας και θεωρώ ότι έχει χαμηλή οξύτητα για μια απαλή γουλιά σε φθηνή τιμή.

Image Bag of Peets Coffee με σύνδεσμο για αγορά.

Καλύτερες μάρκες (Starbucks, Generic, κ.λπ.)

Αν θέλετε να βρείτε την αγαπημένη σας μάρκα που θα λειτουργήσει στον γαλλικό Τύπο, εδώ είναι οι δημοφιλείς καφέδες που μπορείτε να αγοράσετε. Συχνά είναι εύκολο να βρεθούν στο κατάστημα ή να παραγγείλετε ηλεκτρονικά. Αυτές οι μάρκες καφέ αναγνωρίζονται εύκολα και μπορεί να είναι μια καλή αρχή για όσους αρχίζουν να φτιάχνουν καφέ σε γαλλική πρέσα.

Μείγμα πρωινού STARBUCKS®

Αυτός ο καφές με ολόκληρους κόκκους είναι μια εξαιρετική επιλογή που θα απολαύσει σχεδόν οποιοσδήποτε. Δεν είναι πολύ δυνατό ή πολύ ήπιο, με υπέροχο τόνο πορτοκαλιού και καστανής ζάχαρης. Αυτός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καφέδες των Starbucks και λειτουργεί υπέροχα στη γαλλική πρέσα αν είναι χοντροαλεσμένος.

Σακούλα Starbucks Coffee Image με σύνδεσμο για αγορά.

KIRKLAND SIGNATURE Medium Roast Coffee

Εάν δεν έχετε Costco κοντά σας, παραγγείλετε τη γενική μάρκα καφέ της online. Αυτός ο μεσαίος καβουρδισμένος καφές έχει μέτρια άλεσμα που λειτουργεί πολύ καλύτερα σε οποιαδήποτε γαλλική πρέσα από έναν εκλεκτό αλεσμένο καφέ. Οι πελάτες συμφωνούν ότι πρόκειται για ένα απαλό φλιτζάνι καφέ σε οικονομική τιμή.

Εικόνα φακελιού καφέ με σύνδεσμο για αγορά.

Ο καλύτερος φτηνός καφές για γαλλικό τύπο

Το εμπορικό σήμα Kirkland, ένα γενόσημο προϊόν Costco, είναι ένας εξαιρετικός φθηνός καφές για αγορά. Αλλά αν θέλετε κάτι ακόμα πιο εύκολο στο πορτοφόλι, αυτός είναι ο καλύτερος φθηνός καφές για παρασκευή στο γαλλικό σας πιεστήριο. Σε αυτή τη χαμηλή τιμή, αξίζει να το δοκιμάσετε και να δείτε αν εκπλαγείτε ευχάριστα.

Amazon Fresh Dark Roast Whole Bean Coffee

Όταν αγοράζετε αυτό το μέγεθος 32 oz, η χαμηλή τιμή για αυτόν τον καφέ είναι εκπληκτική. Η καλύτερη τολμηρή γεύση σε ακόμα καλύτερη τιμή. Κάντε αυτό τον καφέ σας και απολαύστε το.

Εικόνα φακελιού καφέ με σύνδεσμο για αγορά.

Καλύτεροι μύλοι καφέ για γαλλική πρέσα γαλλικού τύπου και ένα φλιτζάνι καφέ με κόκκους στο τραπέζι.

FAQ

Ακολουθούν μερικές καλές συμβουλές και απαντήσεις για αρχάριους στην παρασκευή καφέ γαλλικού τύπου. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να φτιάξετε καφέ σχεδόν οπουδήποτε. Μου αρέσει να φτιάχνω γαλλικό πιεστήριο όταν ταξιδεύω ή στο κάμπινγκ – δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα για ένα καταπληκτικό φλιτζάνι καφέ. Ξεκινήστε ελέγχοντας το Οδηγός παρασκευής γαλλικού τύπου.

Χρειάζομαι ειδικό καφέ για γαλλική πρέσα;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε καφέ σε γαλλική πρέσα. Ωστόσο, μερικά είναι καλύτερα από άλλα. Συνιστώ να χρησιμοποιείτε ολόκληρους κόκκους ή χοντροαλεσμένο καφέ.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ψιλοαλεσμένο καφέ σε γαλλική πρέσα;

Δεν συνιστώ τη χρήση αλεσμένου καφέ σε γαλλική πρέσα. Όταν χρησιμοποιείτε λεπτοαλεσμένο καφέ, το άλεσμα μπορεί να διαρρεύσει πολύ εύκολα από το έμβολο στη γαλλική πρέσα. Αυτό όχι μόνο αφήνει άλεσμα στο φλιτζάνι σας, αλλά αν το άλεσμα ρέει πολύ εύκολα μέσα από την πρέσα, δεν είναι αρκετά έντονο για να εξαγάγετε όλες τις γεύσεις. Κανείς δεν θέλει ένα αδύναμο φλιτζάνι καφέ ή ένα γεμάτο αλεσμένα.

Τι είναι ένας καλός μύλος Frech Press;

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές μάρκες μύλου που μπορείτε να αγοράσετε για να χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή καφέ γαλλικού τύπου. Έχω ένα ολόκληρο άρθρο για αυτό, ώστε να μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο μύλο καφέ.

Είναι ο French roast καλός καφές για ένα γαλλικό πιεστήριο;

Το γαλλικό ψητό, ή οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας, είναι μια εξαιρετική επιλογή σε μια γαλλική πρέσα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε γαλλικό ψητό σε γαλλική πρέσα. Οποιοσδήποτε ήπιος, σκούρος ή ντεκαφεϊνέ καφές θα λειτουργήσει. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε καφέ που έχει λεπτό άλεσμα.

Τιμές & Κριτικές για καφέ γαλλικού τύπου

Εδώ είναι όλοι οι καφέδες που προτείνονται σε αυτό το άρθρο. Δείτε τις πιο πρόσφατες τιμές, πληροφορίες και κριτικές πελατών. Πάρτε μια κορυφή σε μερικά από αυτά και αγοράστε αυτόν που ταιριάζει στο γούστο και τον προϋπολογισμό σας – φθηνούς έως ακριβούς γκουρμέ καφέδες. Παραγγείλετε σήμερα και απολαύστε ένα υπέροχο φλιτζάνι καφέ γαλλικού τύπου σε χρόνο μηδέν.