Πρεμιέρα τραγουδιού |  The City Lines, „Where I Want To Be“

Πρεμιέρα τραγουδιού | The City Lines, „Where I Want To Be“

März 15, 2023 0 Von admin

Αυτή την άνοιξη, Μπάντα του Νοτιοανατολικού Μίσιγκαν Οι City Lines επιστρέφουν προσφέροντας το δεύτερο άλμπουμ του τραγουδιστή/τραγουδοποιού Pat Deneau με ύμνους και ανέκδοτα της Midwestern power pop, σε ένα εκλεπτυσμένο ύφος που αισθάνεται όλο και περισσότερο σαν τον Bruce Springsteen, αν υποστηρίχθηκε από τον Jimmy Eat World. Αναλογικές Μνήμες έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου, σε όλες τις μεγάλες υπηρεσίες ροής και μπορεί να προ-αποθηκευτεί στο Spotify τώρα.

Με αγάπη για τις κιθάρες alt-rock της δεκαετίας του ’90 και τα θορυβώδη ρεφρέν, αυτά τα τραγούδια κεντρίζουν την ενδοσκόπηση και στηρίζονται σταθερά στη δυναμική του ντεμπούτου της μπάντας το 2021, Περιμένοντας μια νίκη. Βασιζόμενος στις δυνατές εμπειρίες ζωής του Ντενό ως πατέρας, σύζυγος, πυροσβέστης καριέρας και μέλος της φυλής Sault Ste Marie των Ινδιάνων Chippewa, Αναλογικές Μνήμες είναι μια στεγανή συλλογή διηγημάτων που φορτίζει κατευθείαν στο δευτεροετή μαθητή και πηδά από πάνω της με ένα χωμάτινο ποδήλατο. «Κοιτάζοντας αρκετά πίσω», τραγουδάει, «έτσι μπορώ να προχωρήσω μπροστά. Κάλυψε πολύ έδαφος, αλλά αυτός ο δρόμος μοιάζει ολοκαίνουργιος.»

Ανάμεσα σε αυτές τις σφιχτά πλεγμένες ηχητικές ιστορίες είναι το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ, «Where I Want To Be», το οποίο εισάγει το νέο τμήμα ρυθμού του Deneau με εκρηκτικό τρόπο και δίνει τον ενεργητικό τόνο για αυτό που θα ακολουθήσει.

Αποκαλύπτοντας τη δημιουργική προέλευση του πρώτου σινγκλ, ο Deneau λέει, «Το ‚Where I Want to Be‘ ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο τραγούδι που ολοκληρώθηκε για αυτό το άλμπουμ. Πρόκειται για μια πνευματική στιγμή που είχα όρθια στον ποταμό Au Sable έξω από το Grayling του Μίσιγκαν, την περασμένη άνοιξη, ενώ έκανα ένα ψάρεμα. Προσπαθούσα να αλλάξω τον τρόπο που ένιωθα βγαίνοντας από την πανδημία και σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής ως πατέρας. Θυμάμαι ότι έσκαψα τις φτέρνες μου στην άμμο, ενώ το κρύο νερό έσπρωχνε στο πίσω μέρος των ποδιών μου. Αυτή η μελωδία αφορά την επιμονή, την αναζήτηση της αλήθειας και την εύρεση των πραγμάτων που αισθάνομαι σωστά για μένα. Υπάρχει κάτι μαγικό στις θεραπευτικές δυνάμεις της μητέρας φύσης και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσα να περιγράψω αυτό το συναίσθημα με μια κιθάρα στα χέρια μου».

Ίνσταγκραμ | Facebook

Φωτογραφία Anastasia Mckendrick