Πώς να οργανώσετε το χώρο σας και να φτιάξετε ετικέτες με το Cricut

Πώς να οργανώσετε το χώρο σας και να φτιάξετε ετικέτες με το Cricut

Januar 27, 2023 0 Von admin

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να φτιάξετε ετικέτες με το Cricut σας; Θα σας οδηγήσω βήμα-βήμα σε αυτήν την εύκολη διαδικασία, ώστε να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τις δικές σας ετικέτες με το Cricut σας.

οργανωμένο ψυγείο

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση για λογαριασμό της Cricut.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις μηχανές σας Cricut για να κάνετε περισσότερα από έργα χειροτεχνίας; Είναι ιδανικά για χρήση και για οργανωτικά έργα. Μπορείς να φτιάξεις και ταμπέλες με αυτά! Έχω δύο χώρους στην κουζίνα μου που δυσκολεύονται να ανανεωθούν – το ψυγείο και το ντουλάπι μου. Επειδή το ψυγείο είναι σε άθλια κατάσταση, ξεκίνησα από εκεί. Παλεύω με την έλλειψη χώρου για φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γι‘ αυτό σήμερα φέρνω κάποια πολύ αναγκαία οργάνωση σε αυτόν τον τομέα. Ελάτε μαζί σας καθώς σας δείχνω πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημά σας ως Cricut Label Maker.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να άρπαξα μια ποικιλία από κοντέινερ από την τοπική HomeGoods. Εάν κάνετε ένα έργο όπως αυτό, ένα χρήσιμο δικό του είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του ψυγείου σας πριν πας στο μαγαζί και μετράς και τα ράφια σου!

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να οπτικοποιήσετε πώς θέλετε να φαίνονται τα δοχεία και ο πλαστικός κάδος σας και πού θέλετε να πάνε. Ω και φέρτε μαζί σας αυτή τη μεζούρα όταν πηγαίνετε για ψώνια.

Για να δημιουργήσετε ετικέτες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cricut Make, το Cricut Explore Air ή ακόμα και ένα Cricut Joy.

Για αυτό το έργο, χρησιμοποίησα το Cricut Joy μόνο και μόνο επειδή μπορούσα να το φέρω απευθείας στην κουζίνα ενώ έφτιαχνα. Έστησα τα πάντα στο νησί της κουζίνας μου, ώστε να μπορώ να δουλεύω αδιάκοπα σε αυτό το έργο. Ειλικρινά, ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους να δουλέψω σε ένα έργο χειροτεχνίας είναι ακριβώς σε αυτό το νησί.

Χρησιμοποίησα ακόμη και το Design Space απευθείας από το τηλέφωνό μου.

Πριν ξεκινήσουμε, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς ήταν το ψυγείο μου πριν. Απόλυτο χάος, σωστά;!

ακατάστατο ψυγείο

Δεν ήταν λειτουργικό. Τα πράγματα χάθηκαν πίσω από άλλα και θα σάπιζαν. Τα παιδιά δεν μπορούσαν να φτάσουν τα σνακ τους. Ε, δεν μπορούσα να βρω πράγματα τις μισές φορές.

Εδώ είναι το μετά για άλλη μια φορά.

οργανωμένο ψυγείο

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η νέα ρύθμιση θα κάνει λίγο πιο εύκολο να βρίσκω πράγματα και να γνωρίζω τι έχω όταν έρθει η ώρα να ψωνίσω παντοπωλεία κάθε εβδομάδα.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τις μηχανές μου Cricut για να επισημαίνω τα πράγματα στο σπίτι, οπότε γιατί το ψυγείο μου να είναι διαφορετικό;

Προσθέσαμε κοτόπουλα στο μικρό μας αστικό σπίτι φέτος και χρειαζόμουν κάπου για να αποθηκεύσω όλα τα αυγά που γεννούν αυτές οι μικρές κυρίες, οπότε φρόντισα να φτιάξω ένα σημείο ειδικά για αυτές.

δοχείο φρέσκων αυγών φάρμας

Ακόμα και η τροφή του σκύλου έχει ιδιαίτερο σπίτι. Τους άλλαξα σε μια ωμή διατροφή νωρίτερα φέτος και τα γεύματά τους καταλαμβάνουν έναν αξιοπρεπή χώρο, οπότε τώρα έχουν ένα καθορισμένο σημείο.

δοχείο τροφής για σκύλους

Μπορείτε να φτιάξετε ετικέτες σε οποιαδήποτε από τις Μηχανές Cricut που μπορεί να έχετε, αλλά από τότε που δούλευα στην κουζίνα, το Cricut Joy είχε το πιο νόημα.

Είναι το αγαπημένο μου «φορητό» μηχάνημα που το κάνει εύκολο να το κατασκευάσω από οπουδήποτε. Ακόμα και η γάτα μου ήθελε να ασχοληθεί με τη χειροτεχνία.

Το Cricut Joy κόβει βινύλιο

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ CRICUT ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Σίγουρα μπορεί! Στην πραγματικότητα, όλες οι μηχανές κοπής Cricut μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή όλων των ειδών ετικετών. Η δημιουργία ετικετών DIY με το Cricut σας είναι εκπληκτικά εύκολη και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βινύλιο όπως έκανα εγώ ή να σχεδιάσετε τις δικές σας χαριτωμένες ετικέτες με όλα τα διαφορετικά σχήματα εικόνας και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Cricut Print και Cut. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε τα δικά σας αυτοκόλλητα ή χειρόγραφες ετικέτες αν θέλετε.

Μόλις ξεκινήσετε, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε όμορφες ετικέτες.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΤΟ CRICUT ΜΟΥ

Ανάλογα με το τι φτιάχνετε ετικέτες, μπορεί να χρειαστείτε μερικά διαφορετικά πράγματα. Εφόσον έφτιαξα ετικέτες για πλαστικούς κάδους, απλώς χρησιμοποίησα μόνιμο Smart Vinyl.

Εάν έβαζα ετικέτες σε βάζα για την αποθήκευση τροφίμων, θα μπορούσα επίσης να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία Εκτύπωση και μετά Κόψτε για να σχεδιάσω τις ετικέτες μου, στη συνέχεια να τις εκτυπώσω και να τις κόψω. Επειδή είμαι σε μια αποστολή να οργανώσω την κουζίνα μου, αυτό είναι το επόμενο, οπότε μείνετε συντονισμένοι για αυτήν την ανάρτηση.

Θα σας μεταφέρω βήμα-βήμα στη διαδικασία δημιουργίας ετικετών που θα επικολλούνται σε πράγματα όπως βότανα και μπαχαρικά, δημητριακά και άλλα.

Για αυτό το έργο, θα χρειαστείτε:

 • Μηχανή κοπής Cricut, χρησιμοποίησα το Cricut Joy μου
 • Cricut Brand White βινύλιο, χρησιμοποίησα το Cricut Smart Vinyl, Permanent αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εντελώς διαφορετικά χρώματα
 • Ταινία μεταφοράς Cricut
 • Cricut Mat
 • Cricut Weeding Tool
 • Cricut Scraper Tool
 • Cricut Light Box

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Το Cricut είναι εξαιρετικό για οργάνωση και μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Εδώ είναι μερικά μέρη που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα Cricut για να φτιάξετε ετικέτες και να οργανώσετε τη ζωή σας.

 • Το ψυγείο/καταψύκτη σας όπως έκανα εδώ
 • Το ντουλάπι σας
 • Παιδικά Παιχνίδια
 • Παπούτσια
 • Βιβλία
 • Βαζάκια μπαχαρικών
 • Γκαράζ
 • Laundry Rooms
 • Κάτω από τον νεροχύτη του μπάνιου σας
 • Προμήθειες κηπουρικής
 • Σχολικές προμήθειες
 • Προμήθειες ψησίματος
 • Προμήθειες Πρώτων Βοηθειών

Δοχείο αποθήκευσης απορριμμάτων γάτας DIY Farmhouse Style

Εδώ είναι ένα δοχείο αποθήκευσης απορριμμάτων γάτας που κατασκευάστηκε πριν από μερικά χρόνια. Όπως μπορείτε να δείτε η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Ό,τι κι αν χρειάζεστε, οργανώστε ένα Cricut, σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει.

ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΕΣ ΤΡΙΚΟΥΤ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΤΙΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ CRICUT ΣΑΣ

Σήμερα, θα καλύψω τη δημιουργία μιας βασικής ετικέτας. Αυτό σημαίνει ότι απλώς χρησιμοποιώ βινύλιο για να δημιουργήσω τις ετικέτες μου. Αυτό είναι εξαιρετικό για αρχάριους ή για κάποιον που χρειάζεται ένα γρήγορο και εύκολο έργο.

Η επόμενη ανάρτησή μου, θα βουτήξω λίγο πιο βαθιά στη διαδικασία δημιουργίας ετικετών και θα σχεδιάσουμε και θα φτιάξουμε προσαρμοσμένες ετικέτες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Εκτύπωση και κοπή για να φτιάξουμε ετικέτες οργανισμού και ετικέτες ντουλαπιών DIY. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να φτιάχνουμε ετικέτες για να οργανώσετε το ψυγείο σας.

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Cricut Design Space και υπολογίστε ποια γραμματοσειρά θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το έργο σας. Μπορείτε να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί εδώ ανάλογα με το τι οργανώνετε.

Στη συνέχεια σχεδιάστε το μέγεθος της ετικέτας σας. Αυτό θα διαφέρει από δοχείο σε δοχείο ανάλογα με τα μεγέθη που χρησιμοποιείτε. Έφτιαξα αυτά που έλεγαν τυριά, σνακ, ποτά κ.λπ.

Επόμενη κοπή ετικετών. Ο σύζυγός μου και τα παιδιά μου έχουν την τάση να βάζουν πράγματα στο ψυγείο όπου χωράνε. Έτσι τώρα όλα έχουν έναν καθορισμένο χώρο που όχι μόνο μου εξοικονομεί χρόνο να ψάχνω πράγματα αλλά βοηθάει και τη λογική μου. Μισώ ένα ακατάστατο ψυγείο.

Μόλις δημιουργήθηκαν οι ετικέτες μου, τις εκτύπωσα σε έξυπνο βινύλιο Permanent Cricut. Το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό αυτού του έξυπνου υλικού ετικετών είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ χαλάκι όταν κόβω! Μπορώ απλώς να φορτώσω το βινύλιο στο Cricut Joy και να πατήσω το cut.

Είναι τόσο εύκολο ακόμη και μη τεχνίτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το μηχάνημα με ευκολία.

Μόλις εκτυπώθηκαν οι ετικέτες, χρησιμοποίησα το Cricut LightPad και το εργαλείο μου για ξεβοτάνισμα, αφαίρεσα το περιττό βινύλιο και χρησιμοποίησα το εργαλείο μου για να αφαιρέσω το πλεονάζον βινύλιο.

Τέλος, χρησιμοποίησα την ταινία μου Cricut Transfer και τα έβαλα απευθείας στο δοχείο.

Αυτό είναι. Πανεύκολο. Ακόμα και η γάτα ήθελε να ασχοληθεί με τη χειροτεχνία.

γάτα με προμήθειες κρίκου

Τα καλά νέα είναι ότι το ψυγείο μου είναι οργανωμένο και μπορεί να είναι το αγαπημένο μου μέρος στην κουζίνα αυτή τη στιγμή. Αυτό μέχρι να ασχοληθώ με το ντουλάπι!

οργανωμένο ψυγείο

Ιδιοκτήτες κρίκων, τώρα που βλέπετε πόσο εύκολο είναι, τι θα κάνετε πρώτα ετικέτες;

Αυγή