Συμβουλές για να δημιουργήσετε την απόλυτη uni ντουλάπα σας

Συμβουλές για να δημιουργήσετε την απόλυτη uni ντουλάπα σας

November 19, 2019 0 Von admin

Όταν πηγαίνετε στο πανεπιστήμιο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι. Θα χρειαστείτε τα πάντα, από τη βιβλιοθήκη σας μέχρι αντικείμενα για το δωμάτιό σας στις φοιτητικές αίθουσες – και ίσως θέλετε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας!

Η αγορά της νέας σας uni ντουλάπας μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν ξέρετε τι θα φορέσουν οι άλλοι όταν φτάσετε εκεί. Εδώ, σας δίνουμε μερικές συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε…

Σκεφτείτε πρακτικά

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε όταν δημιουργείτε την απόλυτη uni ντουλάπα σας είναι η πρακτικότητα. Σκεφτείτε το είδος των εργασιών που θα εκτελέσετε στο μάθημά σας και προσπαθήστε να αγοράσετε ρούχα που θα είναι πρακτικά. Για παράδειγμα, αν είστε φοιτητής τέχνης, προφανώς δεν θα θέλετε να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα σε επωνυμίες σχεδιαστών που μπορεί να καταστραφούν ενώ εργάζεστε. Εκείνοι που παρακολουθούν επαγγελματικά μαθήματα όπως η νοσηλευτική μπορεί να χρειαστεί να φορέσουν στολή, ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσετε τόσα ρούχα για καθημερινή χρήση.

Άνεση, άνεση, άνεση

Εάν πρόκειται να ξοδεύετε πολύ χρόνο πηγαίνοντας στην πανεπιστημιούπολη και κάθεστε σε θέατρα διαλέξεων και σεμινάρια, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε κομμάτια που είναι και άνετα και κομψά. Σκεφτείτε τα πουλόβερ και τα τζιν και τα άνετα παπούτσια στα οποία μπορείτε να περπατήσετε δίκαια χωρίς προβλήματα – Τα ψηλοτάκουνα μπορεί να είναι προβληματικά αν είσαι στα πόδια σου όλη μέρα πηγαίνοντας και γυρνάς διαλέξεις.

Κομμάτια δήλωσης

Όταν παίρνετε το φοιτητικό σας δάνειο, πρέπει να αντισταθείτε στον πειρασμό να βγείτε έξω και να τα ρίξετε όλα στις τελευταίες τάσεις! Εάν σας αρέσει να πηγαίνετε σχεδιαστές, σας προτείνουμε να επιλέξετε μερικά statement κομμάτια για να μειώσετε το κόστος. Ενώ οι περισσότεροι προϋπολογισμοί των φοιτητών δεν επεκτείνονται στην πληρωμή των τιμών της μπουτίκ sneakers Givenchyαξίζει να ελέγξετε ιστοτόπους με έκπτωση όπως TK MaxxΗ σειρά ‚Gold Label‘, όπου θα βρείτε επώνυμα κομμάτια για να συμπληρώσετε τα βασικά προϊόντα σας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Να είστε στην τάση

Μια τελευταία συμβουλή για όσους θέλουν να δημιουργήσουν την απόλυτη uni ντουλάπα είναι να παρακολουθούν τις τελευταίες τάσεις. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα σωστά κομμάτια για τις διάφορες εποχές, ειδικά αν πρόκειται uni στο Ηνωμένο Βασίλειο αντί να πηγαίνουν για σπουδές σε πιο ηλιόλουστα κλίματα. Σκεφτείτε τα πιο ζεστά ρούχα που θα χρειαστείτε τον χειμώνα και τα βασικά κομμάτια που θα χρειαστείτε την άνοιξη και κατανείμετε τον προϋπολογισμό σας ανάλογα.

Λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές όταν επιλέγετε τα νέα σας είδη uni ντουλάπας και ελπίζουμε ότι θα ξεχωρίσετε, θα φαίνεστε υπέροχα και θα νιώσετε άνετα σε όλες αυτές τις μεγάλες διαλέξεις.

Εικόνα: Cathy Yeulet/123rf.com