Το καλύτερο θερμικό προστατευτικό για τα μαλλιά

Το καλύτερο θερμικό προστατευτικό για τα μαλλιά

September 30, 2022 0 Von admin

Θέλετε μαλλιά στεγνά, με κρούστα, ξεπλυμένα, εύθραυστα; ΟΧΙ! Γι‘ αυτό, εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε είδος θερμοεργαλείου (στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερο για μπούκλες, ρολά, σίδερο κ.λπ.), χρειάζεστε επίσης ένα θερμοπροστατευτικό για τα μαλλιά σας. Δοκιμάσαμε και δοκιμάσαμε όλα τα φυσικά θερμοπροστατευτικά που μπορούσαμε να βρούμε στα χέρια μας. Αυτό είναι το αγαπημένο μας.

lisa κρατήστε evolvh superfinish γυαλιστικό βάλσαμο ενώ στέκεστε δίπλα σε ένα παράθυρο

Από: Lisa Fennessy

Τις περισσότερες μέρες, η ρουτίνα της προπόνησής μου (ή η έλλειψή της) υπαγορεύεται από το πρόγραμμα πλυσίματος των μαλλιών μου. Αν ΑΠΛΩΣ έπλενα τα μαλλιά μου, μπορεί να επιλέξω μια βόλτα (ή και τίποτα). Τρίτη μέρα; Ίσως λίγο ελαφρύ τένις. 5η μέρα; Τα ιδρώνω όλα με hot yoga. Είναι πολλά να τα διαχειριστώ (lol), αλλά υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους άφησα το πρόγραμμα λούσιμο των μαλλιών μου να τρέξει την εκπομπή.

Πρώτον, είναι ένας πόνος στον άσο, και πολύ χάλια, να πρέπει να φτιάχνω τα μαλλιά μου κάθε μέρα. #γεγονότα

Δεύτερον, είμαι 43 και τα μαλλιά μου δεν είναι τόσο λιπαρά όσο παλιά…μάλλον επειδή είμαι μεγαλύτερος και ίσως επειδή μου τα μαλλιά είναι πιο μακριά τώρα.

Τρίτος, Πήρα επεκτάσεις για πρώτη φορά και είμαι μισοπετρωμένη κάθε φορά που λούζω τα μαλλιά μου γιατί δεν έχω ιδέα πώς να διαχειριστώ τα extensions. (Μία από τις επεκτάσεις έχει ήδη πέσει έξω μετά από μόλις μία εβδομάδα!)

Τέταρτον, δεν θέλω να βλάψω τα μαλλιά μου στεγνώνοντας ή θερμαίνοντάς τα πολύ. Η ζημιά από τη χρήση εργαλείων θερμότητας είναι πραγματική. Θέλει κανείς ξηρά, τραχιά μαλλιά με απώλεια χρώματος; Χρησιμοποιήστε πιστολάκι μαλλιών!

Και τελευταίο, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, έχω γκρίζα μαλλιά, τα οποία μπορεί να γίνει ορειχάλκινο (ή κιτρινωπό) από την έκθεση στη θερμότητα (1). Οχι ευχαριστώ!

Και όλα αυτά είναι χάλια γιατί θα είμαι ο πρώτος που θα σας πω ότι δεν πρόκειται να σταματήσω να χρησιμοποιώ πιστολάκι μαλλιών. Πώς θα το ξεπεράσουμε λοιπόν; Χρησιμοποιώντας ένα ΜΕΓΑΛΟ προστατευτικό θερμότητας.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Βιολογική βαφή μαλλιών—η καλή, η κακή και η άσχημη.


Δοκιμαστική προστασία από τη θερμότητα των μαλλιών στα χέρια

Συστατικά που πρέπει να αναζητήσετε στα φυσικά θερμοπροστατευτικά

Τα περισσότερα θερμοπροστατευτικά στην αγορά θα χρησιμοποιούν πολυμερή όπως το συμπολυμερές VP/ακρυλικά/μεθακρυλικό λαυρυλεστέρα, το polyquaternium-55 και ένα σύμπλεγμα πολυηλεκτρολυτών συμπολυμερούς PVM/MA και polyquaternium-28 για να βοηθήσουν στη μείωση του σπασίματος, της υποβάθμισης της κερατίνης και της ζημιάς στην επιφάνεια της τρίχας.2). Μια μπουκιά, σωστά;

Μερικά από αυτά τα συστατικά δεν είναι εξαιρετικά για το περιβάλλον, όπως το συμπολυμερές VP/ακρυλικά/μεθακρυλικό λαυρυλεστέρα για παράδειγμα. Η Kate εξηγεί, «Το συμπολυμερές VP/ακρυλικά/μεθακρυλικό λαυρυλεστέρα είναι ένα μικροπλαστικό που Η Ευρώπη θα απαγορεύσει από τα rinse-off καλλυντικά το 2024 και από τα αναπαυτικά καλλυντικά το 2026.“

Άλλα δεν είναι καλά για την υγεία σας. Η Kate συνεχίζει, «Τα μεθακρυλικά συντίθενται στο βενζόλιο, το οποίο μπορεί να εισάγει βενζόλιο στο προϊόν». Ο Διεθνής Οργανισμός Έρευνας για τον Καρκίνο έχει ταξινομήσει το βενζόλιο ως γνωστό καρκινογόνο για τον άνθρωπο. Για το πλαίσιο, η Kate εξηγεί, «Το όριο του FDA για το βενζόλιο είναι 2 μέρη ανά εκατομμύριο (ppm) ή 0,0002%. Τα προϊόντα που παρασκευάζονται με μεθακρυλικά και ακρυλικά περιέχουν τακτικά περισσότερα από 2 ppm βενζόλιο, σύμφωνα με τον FDA. Στην πραγματικότητα, οι χημικοί της Cosmetic Ingredient Review (CIR) υπολόγισαν ότι μια εφαρμογή ολόκληρου του σώματος θα μπορούσε να εκθέσει ένα σε 300 ppm ή 0,03%.

Με βάση όλα αυτά, αυτά είναι συστατικά που θα παραλείψω (δεν είναι σε ευθυγράμμιση με το TOG Credo μας). Ευτυχώς, τα καλά νέα είναι ότι οι φυτικές ενώσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την προστασία των μαλλιών από τη θερμότητα, όπως φυτικά έλαια, φυτικές πρωτεΐνες και φυτικά άμυλα (3, 4, 5, 6, 7, 8). Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι μερικές από αυτές τις επιλογές.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Υπερτονικό χρώμα μαλλιών για γκρίζα μαλλιά, με φωτογραφίες πριν από 7 μετά.


μια γυναίκα κρατά ένα μπουκάλι θερμοπροστατευτικό σούπερ φινίρισμα βάλσαμο γυαλίσματος από το evolvh haircare

Το καλύτερο θερμοπροστατευτικό για τα μαλλιά (ειδικά για τα γκρίζα μαλλιά)

Έχω δοκιμάσει πολλά θερμοπροστατευτικά στη ζωή μου και έχω προσγειωθεί Βάλσαμο γυαλίσματος SuperFinish της EVOLVh ως το αγαπημένο μου όλων των εποχών. Να γιατί.

Πρώτα και κύρια, είναι πρακτικά χωρίς βάρος. Μου αρέσει που μπορώ να εφαρμόσω άφθονες ποσότητες αυτού του προϊόντος και δεν βαραίνει τα μαλλιά μου ούτε τα κάνει κολλώδη ή υφή με κανέναν τρόπο. Αλλά η ομορφιά αυτού του προϊόντος δεν έγκειται στο απουσία αυτού που κάνειαλλά στην πραγματικότητα σε αυτό παραδίδει.

Για όλους εμάς τους σκληροπυρηνικούς στιγμιαίους ικανοποίησης, αυτό το προϊόν αφήνει πραγματικά τα μαλλιά μου εξαιρετικά απαλά και προσθέτει πραγματικά λάμψη. Τα γκρίζα μαλλιά μπορεί να είναι χοντρά μαλλιά και αυτό βοηθάει στην εξομάλυνση της τραχύτητας – έτσι τις περισσότερες μέρες απλώς περπατάω νιώθοντας τα μαλλιά μου σαν „Τι είναι αυτό? Βελούδο?!“

Αλλά τα οφέλη δεν σταματούν εκεί: βοηθά επίσης στο ξεφρίζωμα, το ξεμπέρδεμα, την ενυδάτωση και την πρόληψη του σπασίματος. Είναι μεταμορφωτικό καθώς τα μαλλιά μου είναι απίστευτα μεταξένια και λαμπερά με τρόπο που δεν γίνεται από μόνα τους.

Και πάνω από όλα αυτά Βάλσαμο γυαλίσματος SuperFinish είναι επίσης ένα προστατευτικό UV ΚΑΙ επίσης ένα προστατευτικό θερμότητας. Σύμφωνα με το EVOLVh, δύο κύρια προστατευτικά θερμότητας στο SuperFinish είναι το βούτυρο σπόρων theobroma grandiflorum (cupuacu) και το εκχύλισμα φύλλων camellia oleifera (πράσινο τσάι). Δείτε πώς λειτουργούν, σύμφωνα με τη μάρκα:

 • Το εκχύλισμα φύλλων Camellia oleifera (πράσινο τσάι) είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που μειώνει τις βλάβες από τις ακτίνες UVA και UVB και διατηρεί τα μαλλιά νεανική όψη, με περίπου 8 SPF.
 • Το Theobroma παρέχει αντιγηραντικά οφέλη και αντηλιακή προστασία UVA και UVB, με SPF περίπου 8.

Αυτά τα δύο συστατικά επίσης παρέχετε θερμική προστασία έως και 425 μοίρες — υπό την προϋπόθεση ότι το θερμαντικό εργαλείο είναι συνεχώς σε κίνηση (γνωστός και ως, μην κρατάτε το πιστολάκι σας στάσιμο σε ένα τμήμα των μαλλιών σας).

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ θα σας εξοικονομήσει 15% στην πρώτη σας παραγγελία. Και ρίξτε μια ματιά στην πλήρη κριτική μου για την περιποίηση των μαλλιών Evolvh!

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: 6 πράγματα που κάνω διαφορετικά από τότε που γκρίζα.


Πώς να χρησιμοποιήσετε το SuperFinish Polishing Balm της EVOLVh

Έρχεται σε αντλία, γι‘ αυτό μου αρέσει να αντλώ μια γενναιόδωρη ποσότητα και να το εφαρμόζω σε βρεγμένα μαλλιά πριν τα στεγνώσω με πιστολάκι. Φροντίζω να το απλώνω συγκεκριμένα στα σημεία των μαλλιών μου που είναι πιο λευκά όπως γύρω από τους κροτάφους και το στέμμα του κεφαλιού μου. Δεν έχω πολλά γκρίζα μαλλιά κάτω ή στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου, επομένως δεν ανησυχώ τόσο για την κάλυψη εκεί.

Παίξτε γύρω με το πόσο προϊόν λειτουργεί για εσάς. Την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα αυτό, έβγαλα την αντλία και έβαλα ένα χάλι στο χέρι μου για να το εφαρμόσω και παρόλα αυτά λειτούργησε υπέροχα… ίσως ακόμα καλύτερα στη βελτίωση της υφής. Πραγματικά δεν μπορείτε να εφαρμόσετε υπερβολικά τον IMO.

Στη συνέχεια περνάω τα χέρια μου για να ενσωματωθούν και στεγνώνω κανονικά. Αυτό είναι κυριολεκτικά το #1 προϊόν styling μου.


Τι μου άρεσε και τι δεν μου άρεσε για το καλύτερο θερμοπροστατευτικό

Αυτό που μου άρεσε:

 • Προσφέρει επίσης προστασία UV
 • Σούπερ ελαφρύ
 • Αποψιλώσεις
 • Ξεμπερδεύει
 • Προσθέτει λάμψη
 • Ενυδατώνει
 • Προσθέτει απαλότητα
 • Αποτρέπει το σπάσιμο επειδή τα αμινοξέα της σερικίνης συνδέονται με την επιδερμίδα της τρίχας
 • Διατίθεται σε δοκιμαστικό μέγεθος
 • Έχει ένα λεπτό άρωμα που μυρίζει φρεσκάδα

Αυτό που δεν μου άρεσε:

 • Μπορεί να είναι δύσκολο να αντληθεί κατά καιρούς

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ θα σας εξοικονομήσει 15% στην πρώτη σας παραγγελία EVOLVh.


Άλλα θερμοπροστατευτικά που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Υπάρχει πραγματικά ένα τεράστιο κενό στον χώρο της ηθικής ομορφιάς και λέγεται θερμοπροστατευτικά. Υπάρχουν μερικά που πληρούν τα πρότυπά μας, απλά όχι πολλά, οπότε αν θέλετε να διακλαδώσετε, εδώ είναι μερικά πρόσθετα θερμοπροστατευτικά που βασίζονται σε φυτικά έλαια και φυτικές πρωτεΐνες ως ενεργά συστατικά.

Κοιτάξαμε επίσης Lolavie Glossing Detangler (από τη σειρά της Jennifer Aniston), Pacifica Vegan Silk Blow-Out Primer και Προστάτης, και η OWAY Θερμικό Προστατευτικό Καταπόνησης, αλλά δεν πληρούσαν τα πρότυπα TOG για συστατικά ή απόδοση. Ωστόσο, ΘΑ τα μαζεύαμε σε ένα τσίμπημα.

Έχετε ένα κατάλληλο θερμοπροστατευτικό για τα μαλλιά;

Xo, lisa σε γράμματα

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Περιηγηθείτε σε αυτή τη συλλογή χτενίσματος με γκρίζα μαλλιά pixie cuts.


Το καλύτερο θερμικό προστατευτικό για γκρίζα μαλλιά

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

1. FUJII, Toshihiro, et al. Επίδραση θερμικής επεξεργασίας σε φιλμ κερατίνης ανθρώπινων μαλλιών Journal of Japanese Cosmetic Science Society, 2013, 37.3: 165-170.

2. Zhou Y, Rigoletto R, Koelmel D, Zhang G, Gillece TW, Foltis L, Moore DJ, Qu X, Sun C. Η επίδραση των διαφόρων καλλυντικών προεπεξεργασιών στην προστασία των μαλλιών από τη θερμική ζημιά από το θερμό επίπεδο σιδέρωμα. Περιοδικό Καλλυντικής Επιστήμης. 2011 Μαρ 1;62(2):265.

3. SHARMA, Aseem; MHATRE, Madhulika. Αισθητική τριχολογία: Καλλυντικά μαλλιών, styling και η επίδρασή τους στις ίνες των μαλλιών!. Indian Dermatology Online Journal, 2020, 11.4: 598.

4. KEIS, Κ.; HUEMMER, CL; KAMATH, YK Επίδραση φιλμ λαδιού στην απορρόφηση ατμών υγρασίας σε ανθρώπινα μαλλιά. Journal of Cosmetic Science, 2007, 58.2: 135-145.

5. ΔΙΑΣ, Maria Fernanda Reis Gavazzoni. Καλλυντικά μαλλιών: μια επισκόπηση. International journal of trichology, 2015, 7.1: 2.

6. Tinoco A, Martins M, Cavaco-Paulo A, Ribeiro A. Βιοτεχνολογία λειτουργικών πρωτεϊνών και πεπτιδίων για σκευάσματα καλλυντικών μαλλιών. Τάσεις στη Βιοτεχνολογία. 16 Οκτωβρίου 2021.

7. Daniels G, Nicholson S, Grant-Ross P, Tamburic S. Μια ex vivo σύγκριση των ιδιοτήτων ενδυνάμωσης σε εφελκυσμό των παραγώγων πρωτεΐνης σε κατεστραμμένα μαλλιά. Περιοδικό IFSCC. 31 Αυγούστου 2016.

8. Alves TF, Morsink M, Batain F, Chaud MV, Almeida T, Fernandes DA, da Silva CF, Souto EB, Severino P. Εφαρμογές φυσικών, ημισυνθετικών και συνθετικών πολυμερών σε καλλυντικά σκευάσματα. Καλλυντικά. 2020 Δεκ; 7(4):75.

Σημείωση ομάδας TOG: Αυτό το άρθρο περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Το TOG χρησιμοποιεί συνδέσμους συνεργατών ως πηγή εσόδων για τη χρηματοδότηση των λειτουργιών της επιχείρησης και για να εξαρτάται λιγότερο από επώνυμο περιεχόμενο. Η TOG στέκεται πίσω από όλες τις συστάσεις προϊόντων. Έχετε ακόμα ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους συνδέσμους ή τη διαδικασία μας; Νιώστε ελεύθεροι να ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ μας.