4 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΝΕΟ Magic Mixies Magical Crystal Ball

4 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το ΝΕΟ Magic Mixies Magical Crystal Ball

Januar 26, 2023 0 Von admin

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις γιορτινές σας αγορές φέτος; Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω ένα από τα ΠΙΟ ΚΑΥΤΑ νέα παιχνίδια αυτής της σεζόν αυτές τις γιορτές, το Magic Mixies Magical Crystal Ball.

magic mixies παιχνίδι κρυστάλλινη μπάλα

Την περασμένη σεζόν, οι Magic Mixies κέρδισαν τον κόσμο των παιχνιδιών με το Magic Mixies Magic Cauldron και φέτος επιστρέφουν με πολλά αναμενόμενη επέκταση της σειράς magic mixies – ο Magic Mixies Μαγική Κρυστάλλινη Μπάλα. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το διαδραστικό παιχνίδι και γιατί θα βρίσκεται στην κορυφή όλων των Χριστουγεννιάτικων λιστών φέτος.

Πριν μπούμε στη διασκέδαση, επιτρέψτε μου να είμαι ο πρώτος που θα σας πω πάρτε στα χέρια σας αυτό το παιχνίδι ΤΩΡΑ γιατί θα είναι δύσκολο να το βρείτε καθώς πλησιάζουμε στις διακοπές. Αν δεν μπορέσατε να το κρατήσετε πέρυσι, μην κάνετε το ίδιο λάθος φέτος.

μαγικό παιχνίδι με κρυστάλλινη μπάλα mixie

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο γιατί τα παιδιά θα λατρέψουν τα Magic Mixies Magical Crystal Ball και τη μάρκα Magic Mixies.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ & ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ

Η πραγματική μαγεία επιστρέφει με το Magic Mixies Crystal Ball. Αυτό το διαδραστικό παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα γίνει επιτυχία αυτό το Φθινόπωρο. Με δύο διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, το παιδί σας είναι βέβαιο ότι θα έχει ώρες συντονισμού. Υπάρχουν έξι στάδια που περνά το παιδί σας για να αποκαλύψει το δικό του ξεχωριστό Mixie.

Η κρυστάλλινη μπάλα ανταποκρίνεται μαγικά σε ένα κύμα του διαδραστικού μαγικού ραβδιού που ελέγχει το παιδί σας σε κάθε βήμα. Υπάρχουν δύο τρόποι παιχνιδιού, Λειτουργία δημιουργίας και Λειτουργία νυχτερινού φωτός, τα οποία ελέγχονται από έναν διακόπτη στο πίσω μέρος της κρυστάλλινης σφαίρας.

Οι διαφορετικές κινήσεις του ραβδιού παράγουν μια διαφορετική απόκριση από την κρυστάλλινη σφαίρα, συμπεριλαμβανομένων πολύχρωμων φώτων, ήχων και πραγματικής ομίχλης!

Καθώς προχωρούν στο επόμενο επίπεδο, θα μαγευτούν καθώς η μπάλα γεμίζει με μαγική ομίχλη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας που δημιουργεί ενθουσιασμό πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη.

μαγικό παιχνίδι με κρυστάλλινη μπάλα mixie

Καθώς χρησιμοποιείτε το διαδραστικό ραβδί, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τη μαγική λέξη Magicus Mixus για να αποκαλύψετε το νέο σας βελούδινο παιχνίδι!

Όταν φτάσει το αξιολάτρευτο βελούδινο μαγικό mixie, θα έχει πολύτιμους λίθους στο μέτωπο που λαμπυρίζουν και λάμπουν για μια διασκεδαστική, διαδραστική εμπειρία. Το Mixie σας έχει 4 τρόπους παιχνιδιού: γαργαλητό, παιχνίδι, ορθογραφία και μάντεις. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να κάνεις μια ερώτηση στο Mixie σου και να σου λέει την τύχη σου. Αυτό θα είναι τέλειο για το επόμενο παιχνίδι της κόρης μου!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

Μπορείτε να κάνετε την πραγματική Μαγεία να συμβεί ξανά και ξανά επαναλαμβάνοντας τη μαγική διαδικασία. Αφού αποκαλύψετε το κατοικίδιό σας, το The Magic Mixies Magical Crystal Ball μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά με ό,τι θέλετε! Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αποκαλύψετε άλλα ειδικά δώρα κατά τη διάρκεια διακοπών ή ειδικής περίστασης.

μαγική κρυστάλλινη μπάλα mixie

Γεμίστε το με ένα άλλο ειδικό παιχνίδι, γράμμα ή οτιδήποτε πραγματικά, και ξεκινήστε ξανά το ξόρκι δημιουργίας για να αποκαλύψετε την έκπληξη.

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ

Η μαγική κρυστάλλινη μπάλα Magic Mixies είναι έτοιμη να βγει αμέσως από το κουτί, ώστε να μην χρειάζεται να τη φορτίσετε ή να προσθέσετε μπαταρίες πριν τη χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε απλά να το ανοίξετε και να παίξετε! Είναι τέλειο για παιδιά όπως η κόρη μου που θέλουν να αρχίσουν να παίζουν αμέσως!

μαγικό mixie που κάθεται σε κρυστάλλινη μπάλα

ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΝΥΧΤΑ-ΦΩΣ

Μόλις παίξετε με το παιχνίδι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως Νυχτερινό Φως!Φωτάκι νυκτός! Αυτό είναι σωστό, εκτός του ότι έχουν πολλαπλούς τρόπους παιχνιδιού, έχει και λειτουργία Night-Light. Τώρα το παιδί σας μπορεί να αγκαλιάσει το μαγικό παιχνίδι και να έχει ένα χαριτωμένο νυχτερινό φως για εκκίνηση.

ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΑΓΙΚΑ ΜΙΞΕΙΣ ΜΑΓΙΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ ΜΠΑΛΑ

Αυτό το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα είναι σε όλες τις λίστες ευχών για τις γιορτές φέτος, οπότε ψάξτε το Magic Mixies Μαγική Κρυστάλλινη Μπάλα από την 1η Οκτωβρίου σε μεγάλους λιανοπωλητές.

παιδί που αρπάζει το μαγικό mixie

Έχετε ένα παιδί που θα λατρέψει το δικό του μάντειο μαγικό mixie;

Η αποζημίωση παρείχε η Moose Toys μέσω της Momtrends. Οι απόψεις που εκφράζονται εδώ είναι του συγγραφέα και δεν είναι ενδεικτικές των απόψεων της Moose Toys ή της Momtrends

Αυγή